NOVO! Graviola Premium vege kapsule

Graviola Premium vege kapsule najviše kvalitete sastoje se isključivo od praha ručno branih i pomno biranih najkvalitetnijih listova originalne amazonske graviole.

Osnažujući učinak na imunitet rezultat je prirodne kombinacije bioaktivnih tvari i bogatog izvora antioksidansa.


Graviola Premium vege kapsule sastoje se od 350mg najkvalitetnijeg praha Annone muricate (graviole). U terapeutske svrhe savjetuje se uzimanje tri puta dnevno po tri kapsule.

Graviola Premium kapsule proizvode se isključivo od praha najkvalitetnijih listova amazonske graviole čiji aktivni sastojci izuzetno učinkovito djeluju na jačanje imuniteta.

graviola premium list u prahu, graviola premium vege kapsule, graviola.hr

Kapsule se proizvode prema visokim standardima kvalitete i smjernicama koje potrošačima donose dobrobiti čistog graviolinog lista u prahu u njegovom najprirodnijem obliku:

• bez konzervansa, aditiva ili dodanog šećera
• bez pesticida i herbicida
• bogat izvor minerala: kalij, kalcij, magnezij, željezo, natrij
• prirodni izvor skupine vitamina B i folne kiseline
• bogat prirodni izvor vitamina C

Kapsule su vrhunske kvalitete, pogodne i za vegane i vegetarijance.


GRAVIOLA PREMIUM LIST U PRAHU

graviola-premium.prahGraviola premium sastoji se isključivo od praha najkvalitetnijih listova graviole čiji sastojci će izuzetno učinkovito djelovati na imunitet: oslabljeni imunološki sustav vrlo se brzo oporavlja i postaje djelotvorniji u obrani organizma od mogućih infekcija i bolesti.

Profesor Bolanča preporučuje i preventivno korištenje Graviole Premium jer, zahvaljujući velikoj prirodnoj koncentraciji acetogenina, snažno podržava optimalno funkcioniranje imunološkog sustava i pomaže mu da se uspješnije brani od svih patogena koji ga mogu oslabiti.

Saznajte više u reportaži:

Iznimno osnažujući učinak na imunitet ljudskog organizma rezultat je prirodne kombinacije bioaktivnih tvari annona acetogenina i bogatog izvora antioksidansa.

Znanstvena istraživanja stručnjaka sa Purdue Sveučilišta u Indiani (odjela Medicinske kemije te Molekularne farmakologije) potvrdila su blagotvoran učinak acetogenina na imunološki sustav.

Graviola Premium sastoji se isključivo od najkvalitetnijih listova graviole, ručno branih, zatim pažljivo sortiranih kako bi se izabrali samo najkvalitetniji, te sušenih na niskim temperaturama da se sačuvaju njene aktivne tvari koje pozitivno djeluju na organizam.

Proizvedena u skladu s najstrožim certifikatima kvalitete osigurat će snažan poticaj vašem imunitetu na potpuno prirodan način.