Ručno brani listovi premium kvalitete

Graviola Premium sastoji se isključivo od praha najkvalitetnijih listova graviole čiji aktivni sastojci izuzetno učinkovito djeluju na jačanje imuniteta.

Graviola Premium pripremljena je u obliku praha koji je vrlo praktičan i jednostavan za konzumaciju. Preporučeno je dozirati prah plastičnom žličicom koja se nalazi u pakiranju.

Jednu žličicu praha graviole zamiješati u 2dcl tople (do 40 stupnjeva) vode ili čaja te prirodnog soka ili jogurta i popiti prije obroka.

Pri korištenju "Graviole Premium" u prahu, savjetuje se korištenje priložene plastične žličice ili dozatora. 1 žličica= 1g praha.

Kako dozirati:

Prah:
Preporučena dnevna doza praha "Graviole Premium" za jačanje imuniteta kod zdravih osoba je 1g, terapeutska doza je 3g dnevno, a maksimalna 5 grama.

Kapsule:
Preporučena dnevna doza kapsula "Graviole Premium" za jačanje imuniteta kod zdravih osoba su jednom dnevno 3 kapsule prije večere, a terapeutska doza je 9 kapsula dnevno (3x po 3 kapsule prije obroka). Popiti kapsule uz 2dcl mlake ili hladne tekućine.

graviola premium prah, graviola premium vege kapsule, graviola.hr

terapeutska.doza_graviola.premiumTerapeutska doza
Tri žličice "Graviole Premium" dnevno dovesti će do snažnog porasta ukupnog imuniteta vašeg tijela.

 


Preporuke

Dosadašnja provedena istraživanja su pokazala da trudnice i osobe oboljele od Parkinsonove bolesti ne bi trebale koristiti graviolu.
Sve osobe koje piju lijekove za snižavanje krvnog tlaka ili imaju nizak krvni tlak trebaju ga redovito kontrolirati dok uzimaju Graviolu i prema potrebi konzultirati se sa liječnikom.